Nov 27, 2015

Dinner #ForestryUMS

Assalamualaikum, fuhh banyaknya habuk dekat blog :p lama sangat dah tak update blog semenjak masuk uni.. maklumlah busy dengan assignment, lab dan lain-lain.. minggu lalu kos kitorang ada anjur dinner, tempat dekat shangrila resort tanjung aru kk.. jom layan gambar, malas nak potpet banyak-banyak ahakss :p padahal tak sabar nak upload gambar dinner tu hehe 
sorry quality gambar tak berapa cantik, haha.. lupa bawa camera bhaa.. terpaksa guna phone je lah -,- simple je kan dressing aku untuk malam tu, makeup done by my friend, baju tudung semua tu aku beli dekat tawau, kalau nak beli dekat 1B memang jangan haraplah, sebab harga mahal sangat, tak berbaloi untuk seorang student macam aku ni ahahahaa.. 
Haa, ni lah kawan yg makeup kan tuh, hehe.. dia ni kawan sejak form 6 lagi, then masuk uni satu kos pula tu, hmm memang berkepit 24 jam lah jawabnya, nasib lain kediaman haha.. 
wani, nasrun, perima.. wani si gadis periang, nasrun menang gelaran 'the duke of the night', si perima ni orang tawau, nmpak jak muka dia serius tapi gila-gila, hahahaa :p
hazrizal, elnard, amena, fifi.. belum ready bha kesian, haha sorry guys
actually banyak lagi gambar, tapi di kamera lain, tunggu part 2 k guys.. in shaa Allah ^_^






Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)