Sep 17, 2015

UMS ♥

Assalamualaikum
Ehem.. lamanya aku tak update blog kesayangan ni, berhabuk dah hehe :p nampak tajuk tu macam sengaja pula menunjuk aku ni student ums hee, tapi sebenarnya memang punnn hahahaa.. dah masuk dua minggu lebih aku stay ums sini hmm, actually i miss my home *homesick :'( sabar je lah kan.. aku dapat tawaran ums sini sebab aku yang pilih lah hehe, jadi senang nak balik rumah, kalau naik bas dalam 8 jam lebih begitu lah, kalau flight sekejap jak lah tapi tambang agak mahal sikit hehe.. kos hy11 setakat ni ok lah, dan aku tak kisah apapun pandangan orang tentang kos aku ni, because this is my choice and i believe that Allah's plan is better than my dream.. one of my professor said we are "wood engineer" ahaks hopefully in shaa Allah..
sempat lagi pergi tanjung aru hehe ^,^ ok nak tidur dah, next time sambung cerita life aku sebagai budak hy11 ;) good night and assalamualaikum.. 




Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)