Jan 20, 2015

Rindu sekolah

Assalamualaikum
Hai semua. Dah tengah malam ni pula baru nak update blog. Hehe, korang rindu sekolah tak ? Hmm, aku rindu sangat weii, rasa macam nak balik zaman form 6. Satu setengah tahun telah berlalu, betullah kata makcik sorang ni 'zaman yang paling indah adalah zaman sekolah'. Bukan ke gitu ? Dah aku malas nak potpetpotpet, jom usha gambar kat bawah. 
Teka aku kat mana ? tuuu, kira dari sebelah kanan yang ke-4. Nampak tak banyak orang kat bawah, actually kelas kami atas tandas. Hmm, setiap hari mesti ada bau yang tidak menyenangkan, hahaa.
Ni salah sorang bestie izah, namanya Risma. Alahai budak ni memang suka ber'selfie'. Ok, yang aku ni pula suka betul buat iklan gigi =="
Gadis-gadis 6 Aktif. hehe, tapi kurang 2 orang, entah ke mana lepak. Semua tayang gigi haha
Happy dapat lolipop dari Dian. Hehe, both of them are my friends since form 1 and we stay together until form 6. Friendship forever, insha Allah
Ni cikgu pengajian am, cikgu yang anggun dan comel. :3 Nampak tak kami semua guna baju batik, sebab hari kami wefie ni hari khamis. Last day pakai baju batik.
Rindu nak main kejar-kejar kat padang. Haha :p
Ni gambar terakhir kami bersama. *spoil lah tetiba ada tong sampah kat sana, hahahaa. Rindu korang, rindu nak bergaduh, rindu nak mengadu, rindu semuanyaaa. I really miss you all, this picture was taken on last day of stpm term 3. Eventhough our friendship built about one year above but I hope that we still contact each other. I love you all, muahhhh. *flying kiss from me ihiks





Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)