Sep 6, 2014

Its Graduation dayy !

Assalamualaikum and salam tengah hari.. wahh, dah sebulan lebih aku menghilang dalam dunia blogger semata-mata kerana fokus dengan STPM, maklum lah tahun ini adalah tahun perjuangan dalam STPM Penggal 3, then kena fokus dengan ulangan penggal 1 &2.. huaaa memang penat giler setiap hari sampai makan tidur pun tak terurus.. sebenarnya cerita graduasi ni cerita lama, cerita bulan 8 tapi ada kawan aku ni suruh update blog, rindu nak baca blog aku konon.. btw, thanks for your concern of my blog ? hahaa
ni semua budak upper six pada tahun ni, nampak ke aku kat mana ? duduk barisan paling depan, tempat kedua kira dari sebelah kanan korang, pakai tudung turqoise, haa nampak tak ? hehe, sebetulnya kami ni baru upper six, tapi cikgu kata nak jimat kos so hari graduasi kami bergabung dengan budak lepasan upper six.. banyak kawan aku sibuk tanya aik sudah habis stpm ke, cepatnya kamu graduate ==" haha, sebetulnya belum, cuma cikgu saja nak bagi kami rasa hari graduasi sebelum melangkah ke alam unversiti yang sebenar..
tadaaa ! ni lah bakal-bakal doktor dan engineer, in shaa Allah.. kelas kami tinggal 15 orang je, 4 budak fizik 11 budak bio.. alhamdulillah semua muka ceria sebab dapat merasai hari graduasi :)
ni lah dia budak fizik tu termasuk aku sendiri, satu-satunya perempuan.. bahagia aku ni ada 3 bodyguard yang selalu melindungi aku, haha.. maka ketiga orang ni lah yang selalu membuli aku dalam kelas, sabo je lah dengan perangai dorang ni.. cikgu pun tak hairan dalam kelas kalau dorang ni suka suruh-suruh aku buat itu dan ini, kadang suka buat aku geram sama perangai dorang hahaa its okay laa sebab tinggal 2 bulan je lagi aku dengan bodyguards ku nii..
ni cikgu yap cikgu yang mengajar kami subjek chemistry ; one of my favourite subjek :) sir ni muka selalu ceria tapi kalau marah wahh terkejut satu kelas, ada yang tak ada dalam gambar ni mungkin busy selfie haha
yang dibelakang sana tu tak nampak muka kamu, haha sabo erkk.. yang dua depan ni sibuk bercerita tu lah gelak sakan, entah lah cerita pasal apa :p
last but not least, i hope all of us can have a better future and get an excellent result.. i know its hard, but put our trust with ALLAH, because nothing is impossible in this world, and i believe that miracle can happen anytime and anywhere.. budak aktif fighting ! setakat ni je laa coretan aku, ada masa aku update blog lagi, in shaa Allah :) thanks for reading this entry and always support blog budak kechik :D





Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)