May 24, 2014

Sorry :'(

Assalamualaikum rakan blogger sekalian, dalam post ni aku nak minta maaf kepada semua rakan blogger.. terutamanya kepada kawan-kawan 6A Aktif.. betullah kata seorang ustaz "laman sosial ni kadang boleh membuat persahabatan tu menjadi retak" i'm feel verry sorry if i do mistakes for all of you.. i didnt meant that you are not my friends, i know aisah will gonna leave us, but you all should understand my feeling, i just say that aisah is one of my bestfriends doesnt meant that you all are not my bestfriends too :'( aku tak tahu pula postku dalam twitter tuh boleh buat kamu rasa tersinggung, memang kamu tak ada twitter tapi ada orang sampaikan sama kamu kan ? okay fine, aku betul-betul rasa bersalah, harap kamu maafkan segala kesalahan aku. I'm sorry for everything, May Allah reward your goodness :)

Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Harith Iskandar said...

kalau digunakan dengan cara yang betul tiada salahnya.lagi pun bukankah tanggungjawab kawan untuk memahami kawannya yang lain?...elakkan fitnah dan dengar dahulu penjelasan jadi tak timbullah perbalahan :)

Post a Comment

no harsh words please :)