Apr 16, 2014

Segmen Blogwalking By DayangDeno

Assalamualaikum readers :) haa, hari ni baru ada masa untuk singgah-singgah ke blogger lain.. so teruskan je lah kepada segmen ni.. aku suka dengan doodle hasil kak deno ni, semuanya nampak comel jerr, hehehee..
Jom ramai-ramai join segmen ni :) mana lah tahu kan bertuah dapat doodle art button badge dari akak deno, hehee..


Thankx For Reading :)

32 budak comel:

nurul nadia adnan said...

singgah sini dari segmen yg sama..follow awak ;)

http://nadiaadnan90.blogspot.com/

Maria Firdz said...

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

All the best... :-)

Syuhada Baharudin said...

salam mesra,

datang singgah dari segmen yang sama.
semoga berjaya ye.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

MyCherita said...

Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

Kasih Lestari said...

Datang Melawat

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

cikmisi leen said...

salam .. datang kunjung balas .. mekasih neh ~~ gudluck ! ^_^ ~~ dah follow sini

MissMango31 said...

As salam. terima kasih sebab singgah blog saya hari itu. saya follow awak ya :D salam perkenalan...

Sally Yatiey said...

Singgah ;D

http://sallyyatiey.blogspot.com/

Cik Yaya said...

all the best

Fyra ahmad said...

membalas kunjungan saudari .. dari segmen yang sama :)

http://namayangteratas.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

~Nor Arena~ said...

salam... ina singgah sini..

ina dari segmen yg sama... ^^, hehehee

nana kimie said...

balas kunjungan:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Wanie Zunidan said...

Wani datang dari segmen yang sama .
Jom datang blog Wani (:

Iedya Abdullah said...

selamat pagi!
membalas kunjungan & follow.. all the best!~

http://iedyaabdullah.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

SAMIQA ♥ said...

Assalamualaikum , mulakan pagi ini dengan senyuman ^^
Singgah dari segmen yg sama >_<
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Nurul Syahirah said...

singgah & follow sini.. :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nur Amalina Jaini said...

singgah dari segmen yang sama :)

http://nuramalinastoryforever.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Delimasari said...

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Azhafizah Md Nor said...

Blogwalking ke sini dari segmen yang sama.Jemput singgah ke blog :)

http://www.azhafizah.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

Aadhirah Farhana said...

Assalam, datang dari segmen yang sama :)
http://cikaadhirah.blogspot.com/2014/04/blogwalking-with-dayang-deno.html

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur... :)

Nasuha Puteri Nass said...

Salam. Saya datang blogwalking dari segmen yang sama juga... Selamat berhujung minggu =) Jom melawat blog Bicara Nasuha dan sertai Mini GA Cash RM350 by Emas Putih #part2

Nur Hayati said...

Assalamualaikum. Hi saya dri segmen yg sama. Jom singahh dan follow balik saya :D

http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nadirah Mohamad said...

Salam Perkenalan!

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

Dina Ibrahim said...

segmen yang sama menyerbu ke sini dan follow awk.
http://dinahumblelady.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

ZUKI DIN said...

Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://www.zukidin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

husna zahidi said...

selamat tengah hari!!
singgah sini dari blog sis deno..
juga dari segmen yang sama..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/

Aqilah Azmi said...

Hiiii. Qila singgah ni dari segmen kak deno jugak ni heee :D

Jom blogwalking jom hihihi♥♥

Kisah Si Dairy said...

Blogwalking dari segmen deno
http://www.kisahsidairy.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Hafiz Hafizol said...

Hai Tuan Blog, apa khabar? sihat? singgah blog walking sini. Jemput la singgah blog saya pula. Tuan blog boleh tahan handsome dia. Hahahahaha =P

Post a Comment

no harsh words please :)