Apr 2, 2014

Korang suka Tudung Bawal atau Shawl ?

Assalamualaikum kakak dan adik sekalian.. kalau ada abang-abang nak baca boleh juga tapi rasa macam malu pula, muehehehe.. entry ni tak ada kena mengena dengan penjualan tudung bawal but i just want to ask you all "Do you like to wearing bawal ?" okay, just nak share aku ni tak seberapa suka guna shawl sebab kadang shawl senget benget kat kepala ni.. bawal is just nice and suitable for me, and how about you ? :)
yang guna shawl itam tu aku lah si Budak Kechik, haha.. bilang tak suka maka pakai juga, ni saja nak try sebab kain shawl ni tak terlalu nipis and made from cotton + shiffon.. cehh, adakah material kain begitu.. arghhhh, lantaklah yang penting selesa dipakai, hahaa.. dua sahabat aku ni pula memang selalu guna bawal sebab dorang kata bawal senang dibentuk kat muka :p
yang ni baru tudung bawal.. hehe, senang je terbentuk di muka budak kechik ni.. yang sebelah tu guna shawl lah pula, hahaa.. korang boleh tengok balik entry ni balik sebab setiap kali aku keluar dengan kawan aku ni, aku mesti guna bawal dan dia mesti guna shawl, heee ~ sebetulnya guna tudung bawal ni tak perlu lah sesingkat mana kan, sebab kadang aku ternampak perempuan sekarang ni guna bawal ataupun shawl tapi tak menutup paras dada.. pelik juga sebab tudung ni ada banyak jenis and depend juga sama kita nak beli tudung macam mana, betul tak ? di sini ada pesanan dari budak kechik, kalau nak bertudung biarlah sopan menutup aurat tapi stailo and comel gitu.. menutup aurat tu kan salah satu kewajipan seorang umat Islam betul kan ? Setakat ni je lah perkongsian aku dalam entry ni, harap korang boleh memperoleh manfaat dari entry ini :) Last but not least...
*tampal gambar terakhir.. hahaa betul kan kata aku ni, dia memang suka pakai shawl and i like to wearing bawal :p ( sambutan Chinese New Year kat rumah sir )

#BawalLover #Fashionista







Thankx For Reading :)

5 budak comel:

mirza syazwina said...

aeh,kak miza tengok cun je pakai shawl tu..
tak senget pun..heheheee
pape pun budak kechik comelll <3333!!

Sweethoneybelle said...

kita boleh geng !! hehehe kak muni pon suka gila pakai bawal . bagi kak muni bawal senang jadi bentuk dah tak payah nak cover2 . lagi satu selesa ja . . tambah skrg bawal dah macam2 corak . boleh jadi gila haa tengok design dya . . hehehe :p

Mazni Munawar said...

saya suka bawal, tapi jeles tengok org pakai shawl. tapi lepasni nak try belajar pakai shawl. hehe :D

cikcenderawasih said...

saya suka dua2. hehe.

Ain Nafisha said...

suka pakai tudung bawal selesa je, shawl ni banyak sangat lilitan dia hehe tapi Fisha slow-slow belajar pakai shawl :D

Post a Comment

no harsh words please :)