Jan 18, 2014

Sambutan Maulidur Rasul Peringkat Negeri Sabah #Throwback

Assalamualaikum and hai kawan ! hehe , nampak tajuk pun dah tahu ni cerita lama.. kan ? haha , yang penting aku dapat update blog.. ok , jom mulakan cerita tempoh hari , kita orang sambut maulidur rasul kat bandar disebabkan arahan dan ingin mendapat markah kokum.. ehehee ;)
nampak tak kemeriahannya ? budak PraU berpakaian tudung hitam n skirt hitam yg lain tu budak aliran perdana , so aku ni ada dalam gambar tu juga.. tapi tak kelihatan disebabkan empu badan ini terlalu kecil , hehehee.. kitorang berarak sambil berselawat ke atas Nabi Muhammad SAW.. 
cuba teka yang mana si budak kechik ? haha :p of course lah budak yang paling kecik dalam gambar tuh , comel tak ? *perasan comel lah pula :p ni lah antara budak2 PraU yang bersemangat untuk berarak.. kitorang turun bandar pukul 6 lebih , naa semangat kan padahal acara start jam 9 lebih..
alolololoo ~comel je budak2 ni.. sebelah perarakan budak smk tawau ni budak sekolah islamiah.. nampak kepala dorang tu , apa yang dilihat tu adik2 ? muehehee.. 
i'm the photographer , hahahaa.. so tak adalah diri ini.. ada tiga orang ni terlebih semangat pula pakai baju batik.. tu lah ketinggalan cerita :p
aduii , semangat tunjuk lencana sekolah lah pula , hahaha.. name tag pun ternampak sekali..
last but not least , SMK TAWAU telah memenangi perarakan barisan paling panjang.. weeee ~ alhamdulillah , bangga pula sebagai student sekolah baru ni.. hehe.. setakat ni je lah coretan aku , ada masa aku akan update blog ini.. byebye n good night readers ;)







Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)