Dec 15, 2013

Reunion Time ! #ThrowBack

Assalamualaikum dan hai ! hmm, memandang ni hari ada mood nak update blog.. so teruskan je lah ya.. nak cerita balik reunion hari tuh, hanya untuk budak2 kelas 5 Sains.. hanya sesetengah orang yang hadir, yang lain tak dapat balik tanah air.. disebabkan masing2 dah sambung belajar.. 
hehe, macam comel jerr.. macam cantik jerr.. yang hadir cuma kami 7 orang je, haha :p hampir aku lupa, ada 4 orang lagi yang datang cuma awal balik sebab kejar masa lah katakan.. nak kenalkan juga erkk ? dari sebelah kiri rosdiana, aku, fazilah, fazerrah, rayna, ezza dan edank.. waktu zaman sekolah menengah, kami lah genk yang banyak mulut dalam kelas.. hahaha.. but sometimes not actually, we still contact each other eventhough we are busy with our study.. "walau raga kita terpisah jauh, namun hati kita selalu dekat" cehh, lagu Aishiteru lah pula..
sahabat yang kadang suka cari pasal, terutamanya kuat mencubit ! ahaks :p
sahabat yang sudi mendengar luahan hati, thanks :)
no edited ! hahaa :p
budak akauntan, hehe ;)
genk fizik ! smile :D
hmm, i will miss this moment ! thanks a lot sebab korang sudi luangkan masa untuk berborak walaupun hanya seketika.. :') sayang semuaaaa ! kita berpisah kerana ALLAH, dan kalau ada jodoh inshaAllah kita akan berkumpul lagi :)





Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Nini Hanini said...

seronok tengok reunion XD
sye dah lama x jumpa kawan-kawan lama,tsk..sedih :(

Post a Comment

no harsh words please :)