Sep 7, 2013

Hadiah dah sampai ! hehee

Assalamualaikum and annyeong you all ! actually dah beberapa hari hadiah tu sampai cuma tiada pelung nak post kat blog.. ok , its from kak Mirza Syazwina.. that day i win an own made key chain from her.. excited bila dah sampai tuh , sebab apa takut barang tak sampai.. maklum lah aku ni kan budak blogger dari Sabah , so risau barang tu tersesat kat mana2 pula , hahaa..
barang ni sampai kalau tak silap tanggal 6 kot.. comel key chain ni , kebetulan laa pula sama warna dengan blog budak kechik.. hehe , pink blue gitu.. siap jahitkan senyuman lagi , thanks ya kak sebab sudi hantar barang ni ke Sabah.. sekali lagi thank you so muchh , syukran , 谢谢 , 감사합니다 , terima kasih ! xD


Thankx For Reading :)

2 budak comel:

Norhasniza Khalid said...

wah wah... dapat hadiah dari blogger mirza ye, tahniah dear..

mirza syazwina said...

selamat dah sampai,akak pun riso jugak tak sampai ^_^.
sama-sama adik :)

Post a Comment

no harsh words please :)