Aug 9, 2013

Maafkan saya k ? :)

Assalamualaikum & selamat hari raya aidilfitri.. first of all , please forgive all of my mistaken that i do before.. tak kira lah dari segi percakapan , penulisan dan lain-lain.. we always heard the quote that say "nobody perfect in this world" right ? including me , sometimes i will make mistake that will hurt someone that i dont realise , but eventhough i do that , i will talk nicely to the person.. aku sedar aku hanyalah insan biasa yang dapat melakukan kesalahan dan kekadang lalai menurut perintahNya , insyaAllah aku akan berubah perlahan-lahan..

Ada lah seseorang ni buat aku sakit hati sampai dia berfikir aku yang bersalah sepenuhnya.. and in the same time he say that i'm a cruel person ? huh , sabar je lahh.. dia selalu bilang aku ni jenis mementingkan diri sendiri walhal dia tak sedar dia lagi cerita diri dia sendiri.. bukan kah kejam namanya tuh ? tapi aku jenis yang penyabar , so aku biarkan je lah dia nak kata apa.. sebelum menjelang hari raya , aku minta maf kat dia.. dengan senang hatinya dia bilang 'memang kau banyak buat salah dengan aku' ? WHAT ! jantungku ibarat dihiris oleh kaca yang berkecai , sanggupnya dia mengatakan aku begitu.. aku tahulah aku ni hanya EX girlfriendnya , tapi jaga lah sikit mulut tu.. mentang2 sekarang dia ada sudah pengganti baru.. hishh ! apa boleh buat , i know who i am and i know who are you boy ! Tabahkan je lah hati ni dan redha dengan apa yang berlaku di sekelilingku , insyaAllah aku akan berusaha melupakannya & cuba menghapuskan rasa kasih sayang yang tersisa untuk dia.. hurmm , akhir kata aku harap dia dapat bahagia bersama orang yang dia cintai :')

Thankx For Reading :)

5 budak comel:

Harith Iskandar said...

ok maaf maaf :)
Selamat Hari Raya Aidilfitri juge :)

cik yaya said...

memang sukar untuk melupakan orang yang pernah singgah di hati kita, hope u kuat dear..
eh nak join contest kat blog kak yaya tak ? >_*

Cik Misya (Aimi Syahirah) said...

Nak duit raya? jom! http://www.aimisyahirah.com/2013/08/contest-saya-nak-duit-raya-cik-misya-v2.html

nadrahvvm said...

selamat hari raye jugak...
sakitnya hati bila ade org yang macam tu. hmmm mampu bersabar je la. :P

Wanie Zunidan said...

Selamat Hari Raya (:
Sabar ! Lelaki memang cam tu .

Post a Comment

no harsh words please :)