Jul 28, 2013

Tomorrow EXAM !

Assalamualaikum and annyeong ! hihi , sedar tak sedar hari ni dah masuk hari ke 19 kita berpuasa.. betul tak ? ok , relax and calm down.. tomorrow will be the first exam , rasa takut dan gelisah.. first paper is chemistry , lega sikit sebab satu subjek je besok.. tapi yang menakutkan hari seterusnya tu ialah paper math t and physics !! kedua-dua subjek ni memerlukan kefahaman , sabar je lahh.. kepada sesiapa yang menduduki exam esok tu , good luck k and never give up tau.. jangan lupa usaha kena ada juga selain doa , bak kata pepatah tanpa usaha ialah orang yang pemalas , tanpa doa ialah orang yang sombong.. next time sambung citer lagi sebab nak sambung study.. hehehee *sempat lagi update blog :p

Success Is Predictable :)


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Harith Iskandar said...

esok exam?alah kacang jer tu, kami doakan yg terbaik ya :)

Post a Comment

no harsh words please :)