Jul 5, 2013

A few more days ;)

Assalamualaikum dan selamat malam.. Alhamdulillah tinggal beberapa hari lagi akan menjelang bulan ramadhan , harap-haraplah bulan ramadhan tahun ini akan dimanfaatkan oleh setiap umat Islam dengan sebaik-baiknya , insyaAllah :) anyway cerita pasal sekolah.. esok sekolah aku akan melaksanakan program  10 000 langkah , wahh ? mudah-mudahan lah kan tak pengsan , but in fact aku belum pernah pengsan pun , hehehe ==" ok lah , setakat tu je cerita yang aku nak share , xoxo bye bye ! :)


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)