Jun 21, 2013

Not TENSION but STRESS ! xD

Haii and salam sejahtera.. tanpa kita sedari sekarang dah tanggal 21 , cepatnya masa berlalu kan.. i still dont believe that finally i will stay at form 6.. yeahh , i know this is my destiny and i have to accept that.. so far , i still can catch up what teacher teach at class.. but when at the class of addmath , my brain is just like the figure and i feel sleepy at the class.. teacher give us permission to eat candy at class because she feel that some of my friends feel sleepy with her subject including me.. and i know thats the fact not lie.. haha =="
On top of that , just now i do physics experiment 1 about the physical quantites and units at school.. the report not finish yet and i feel like to cry because my report is incomplete but teacher ask for pass up quickly because she has something to do laa.. sampai sekarang hati masih penuh dengan perasaan resah disebabkan report fizik , dan yang lebih teruk aku guna kertas kira2 gitu untuk tulis bahagian discussion.. OMG ! conclusion pun tak sempat buat ! main hantar terus je dengan tulisan macam doktor , haha.. mudah-mudahan lah cikgu suruh buat balik , kalau tak memang confirm markah experimentku rendah.. :'(  tu lah sebabnya aku stress sekarang gara2 fikir FIZIK je ni !
Ya ALLAH yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang , bukakan lah pintu hati cikgu fizik agar dia memberi kami kesempatan untuk membuat semula report tuh , AMIN..


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)