Jun 16, 2013

Homework dah siap ke ?

Assalamualaikum and salam sejahtera ! alhamdulillah homework aku dah siap , hurmm actually not ==".. hahaa , tinggal berapa soalan je , disebabkan aku ni kelas science so confirm lah banyak homework , Math (T) ialah salah satu subjek yg wajib diambil , cikgu tu bagi titeww sehari 10 soalan ? AWESOME kan , muahaha ! in conclusion minggu ni ada 50 soalan , aku baru siap 30+ ke atas , ok fine aku akan siapkan ni hari juga.. insyaAllah :D.. Furthermore , mulai sekarang aku kena redha dan terima segala takdir yang telah ditentukan oleh Allah SWT , maybe rezeki aku memang kat form 6 je lahh.. aku akan buktikan kat semua orang form 6 ni tak boleh dipandang rendah dah aku akan berusaha semaksima mungkin.. cehh , semangat dah ni , hehee.. last but not least to anyone that take form 6 , i hope you all can struggle and never give up k.. otherwise dont heard any person's judgement , because we will never move on if we still heard otherelse.. anyway good luck untuk sesiapa yang study kat IPTA , IPTS and matrikulasi :)


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Ahmad Kamil said...

addmath memang perlu banyak latihan..saya dulu masa trial SPM dapat D..tapi SPM betul dapat A+..alhamdulillah..true story..=)

Epic Meal Time

http://iniblogabangkamil.blogspot.com/2013/06/epic-meal-time.html

Post a Comment

no harsh words please :)