May 23, 2013

Samsung Galaxy SIII Mini ;)

Assalamualaikum n salam sejahtera.. ok , aku bukan nak menunjuk but aku just nak share sedikit kelebihan jenama hp ini.. yeahh , aku baru beli Samsung Galaxy SIII Mini seminggu yang lalu , excited lepas dapat hp baru ! hehehe :D
image from GOOGLE :D

Salah satu sebab aku nak sangat beli hp ni sebab dia MINI , mudah & senang nak dibawa ke mana2 , aku jenis yang tak suka pegang hp je , so untuk memudahkan aku , hp ni muat dalam poket seluar & baju.. tak tahu lah kalau korang pula kan ? Yang kedua pula , aku tak perlu lagi bawa kamera ke bandar , kerana hp ni memang dah sediakan 5MP , in conclusion this phone is really useful.. haha , tak perlu susah payah kamera lagi kan ? :p
Nak tahu harga ? tak lah mahal sangat berbanding SII , cuma RM999.. sebab aku ni masih student dia bagi less lah , then orang tu siap bagi accesories lagi tau.. untungnya aku xD.. Besides . hp ni boleh nonton movie dalam HD tau , haha..nak tahu lebih lanjut layari 
www.samsung.com/my/s3mini..k lah setakat ni je sharing tentang Samsung SIII , see u in next entry ! ;)


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)