May 24, 2013

Owhh Rayuan :)


Assalamualaikum n salam sejahtera to all my readers ;).. hari ni nak cerita pasal upu ? Hurmm , memang hari tu aku tak dapat.. bukan rezeki kot , takpe nasib boleh buat rayuan lagi kan ? Harap2 lah kali ni aku dapat , bukan aku tak nak stay kat form 6 , cuma rasa tak dapat tampung.. hehe , tapi orang selalu kata "belum try belum tahu macam mana susah atau senang".. Yupp ! maybe aku try dulu lah sementara tunggu keputusan rayuan ni kali.. Kepada budak 1995 yang nak buat rayuan tuh , just klik SINI :)
Furthermore , selamat bercuti bagi yang dah start cuti ! Yeahh , mesti HAPPY ni kan dapat cuti dua minggu.. ok , manfaatkan cuti anda sebaik mungkin ya ? hehe , balik kepada rayuan.. this time I choose UniSZA , maklum lah takut status bumiputera dipertikaikan.. k lah setakat ni je aku dapat share dengan korang , kalau ada apa2 nak ditanya , just tanya kat shoutbox ! sekali lagi assalamualaikum n byebye xD


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Nana Liena said...

moga dapat ya dik..inshaaAllah.. :)

Post a Comment

no harsh words please :)