May 3, 2013

I'm still CONFUSE ? somebody help me please :')

Assalamualaikum to all my readers , tak jawab salam dosa tau , hehe :D.. aku nak luahkan sikit perasaan kat blog , actually bukan sikit tapi banyak !! until now i still confuse about my future.. because i don't know how to arrange it and make a decision.. yeahh , so far , i still didn't no how to choose and how to decide it.. asal korang tahu , aku ni bukan lah pelajar yang CEMERLANG sangat , sampai detik ini aku masih berasa bersalah , sebab time lepas je dapat result PMR yang gempak terus aku jadi PEMALAS.. yess , i confess that statement , aku anggap form 4 tuh HONEYMOON , so apalagi aku just enjoy je lahh.. tapi time dah masuk form 5 baru aku rasa menyesal betul , sebab susah sangat nak catch up setiap bab , tak kira addmath , fizik , kimia & lain2.. in same time banyak cikgu memberi semangat kat aku , hampir setiap cikgu terkejut dengan prestasi aku kat sekolah , sebab time form 4 memang aku down betul , tapi time dah form 5 tetiba pula boleh jadi Top 5 kat sekolah..

*menyemak sekejap , hehe , she [ berbaju kadet polis ] is the one of my BFF :).. I miss her so muchh ! nak menangis pula kalau aku imbas kembali setiap kenangan kat sekolah ku yang tercinta , love my school so much : SMK KONVEN ST URSULA :
hehe , ok sambung cerita.. tanggal 8 kena daftar  form 6 dah di SMK TAWAU , cepat pula masa berlalu , surat tawaran pun masih belum lagi dpat pengesahan , malas pula nak turun bandar.. yang aku risau kalau aku dah masuk form 6 jadi UPU macam mana ? hal ini yang buat aku confuse betul.. orang kata "masuk je lah form 6 tuh sementara tunggu upu , nanti tak dapat , naa menyesal pula kau".. yaa , betul juga cakap dorang , thanks bagi group 1995 SABAH sebab selama ni bagi aku support :) harap lah aku dapat tawaran dari UiTM , in same time aku harap budak 1995 dapat mencapai apa yang dorang nak , insyaALLAH :)


Thankx For Reading :)

4 budak comel:

era jefri said...

Good luck babe ! ;)

Harith Iskandar said...

top5?wow...hebat tu...lepas ni jadik top gun pula ya :p peace :p

FoReVeR aNd aLwaYs said...

fren, mw dpt kn cop pgesahan dgn sapa 2 surat twrn?

Aqilah Khairri said...

Goodluck. Aqilah study UiTM Kedah. Course Business Study. Bulan nam ni, masuk SEM 3. Alhamdulillah so far, okay. Tapi Aqilah harap, even awak takdapat UiTM, dapat U lain, bersyukur dan buat yang terbaik wokay. Jangan downkan urself. Insyallah rezeki ada kat mana-mana, even awak masuk form6. Usaha dan doa perlu seiring, sayang! :)

http://aqilahberbicara.blogspot.com
Aqilah follow aawak #244

Post a Comment

no harsh words please :)