May 18, 2013

Continue in Form6 :D


Assalamualaikum & salam sejahtera.. Is anybody there ? well , if no one there , i will still writing.. :P Maybe ada yang tanya apa perkembangan aku sekarang , betul tak ? so far sekarang aku  melanjutkan pelajaran kat Pra-U or form 6 Smk tawau..hee , UPU ? i dont get it , yess now i feel so sad..sebab aku frust sangat , tapi takpe lah kan bukan rezeki titeww , dan aku percaya pasti ada hikmah disebalik setiap kejadian , insyaAllah aku terima je lah dengan redha , in same time aku kena terima Pra-U dengan hati terbuka.. terpaksa lah aku belajar balik fizik , kimia , math T , pengajian am & muet , hehe..
Banyak orang kata aliran sains ni susah , but i will try my best ! Yeahh , Never Give Up is my one of favourite quote , sebab dapat berikan aku semangat.. lagipun aku belajar ni haruslah kerana Allah agar mendapat keberkatan , acecehh.. Setakat ni family & kawan2 selalu bagi support , thank you so muchh ! I love them so muchh.. hehe , by the way , yang dapat tawaran upu tu TAHNIAH , yang tak dapat tu pula , jangan mudah putus asa k ? Last but not least , good luck to all Budak 1995 ;)


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

mirza syazwina said...

akak form 6 jugak,dapat u dulu tapi tak g sebab nak stay form 6 ambik ijazah terus.form serius best^^!

Post a Comment

no harsh words please :)