Apr 1, 2013

sayang MAMA & PAPA ! :)


Assalamualaikum korang ! lama tak update blog ni semenjak result diumumkan , RESULT ? not so bad but all subject credit , in same time i just got 3A , sedih bercampur happy :') , entahlah bagaimana nak luahkannya , huh ! yang dah lalu tu sudahlah , masa sentiasa ke depan dan takkan berundur lagi , kann ? post ni aku tujukan untuk untuk mama papa aku lah , hehe :D .. oleh kerana result ku AWESOME maka aku diberi RM400 dan aku dibawa ke PIZZA HUT ! hahaa , siapa tak happy kan ? alhamdulillah , aku bersyukur sangat2 dengan apa yang aku dapat , terima kasih ya ALLAH sesungguhnya engkau MAHA PEMURAH lagi MAHA PENYAYANG . Ok , lepas ni maybe nak sambung matriks , aku belum sanggup nak berpisah dengan family aku , OMG !!!

Ya ALLAH , berikanlah aku kejayaan didunia & diakhirat . AMIN :)

setakat ni je lah penulisanku , papai ! see u in next entry :D
Thankx For Reading :)

2 budak comel:

Harith Iskandar said...

sayanggg :)

NUR HAFIZAH said...

wahh untungnyaa . ada jugak A :)

Post a Comment

no harsh words please :)