Apr 7, 2013

Bingung ???


Assalamualaikum , hello readers ? *adakah juga orang baca blog ku ni , hehe :D .. okay abaikan , aku ni sekarang dalam keadaan BINGUNG ! Why , sebab bingung fikir hala tujuan selepas SPM ni , naa aku tak pasti boleh dapat kah matrikulasi tu , hmm . maklumlah bukan aku seorang jak mau masuk sana . Kalau diploma aku tak seberapa minat sebab ambil masa selama 3 tahun . OMG !!!  haha , tak sanggup aku bhaa :p .. kalau asasi mesti dia nak budak cemerlang jak kan ? :') btw aku harap aku boleh dapat tawaran ke MATRIKULASI kat Labuan . InsyaALLAH :D


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)