Mar 6, 2013

Tips-Tips melupakan EX BF | GF

     
Selamat malam & assalamualaikum , ni hari aku nak bagi tips bagi orang yang tengah patah hati , ataupun baru break , apa2 je lahh , haha :D , memang susah nak melupakan , tapi tu lah aku nak tolong kaum adam & hawa yang nak melupakan kisah lalu mereka , jomm baca tips kat bawah ni :

= Bakar gambar c dia , kembalikan barang2 c dia ataupun buang je lah barang2 tuhh , kalau korang tetap nak simpan , sampai bila pun korang takkan melupakan orang tu . ada faham tak kat situ ? :)

= Makan makanan favaorite korang stiap hari , haha ! kalau ni macam terlampau sikit , sebab takut berat badan nanti bertambah terutamanya bagi kalangan wanita , betul tak ? kaedah ni mungkin kurang berkesan sebab , cara bgini ialah melalui psikologi secara fizikal , tak faham ? maksudnya kalau kmu sering makan mkanan kesukaan kmu , pasti kmu akn melupakan c dia , sebab dalam otak kmu cuma ada MAKANAN , hahahaa ! *kejam

= Kalau tak nak guna tips atas tu , guna cara emosi pula , dengar lagu rancak setiap hari , jangan pula kmu dgar lagu kesukaan c dia , ni scara spontan bleh teringatkan dia pula , kann ? hehe :)

= Luangkan setiap masa anda dengan perkara yang berfaedah , ni maksudnya jangan kamu termenung biar sesaat , sebab ni boleh membuat korang tetiba ingatkan c dia , cehh , hehe ktahuan pula , perkara berfaedah mcm berjogging , membaca , main congkak , apa2 lah yang berfaedah , hee :D

= Delete semua mesej dari c dia , jangan simpan tau kata2 manis atau yang romantik yang pernah dia bagi kat kmu , haha ! nanti kmu cair balik pula kalau baca semua ayat2 cinta dari c dia ^^

= Mungkin ini tips terakhir , carilah kawan yang dapat membuat kmu happy , ni tips memang bleh mempengaruhi kita secara emosi , kerana kawan dapat membantu kita melupakan masalah2 yang mempengaruhi fikiran kita , lagipun memang tugas seorang kawan untuk mendengar segala cerita dari kawan yang mempunyai masalah putus cinta atau lain2 lahh , hehe :D

Setakat ni jak lah yang dapat aku kongsikan untuk kamurang , ok , nak tidur dulu , salam ^^
     


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)