Feb 26, 2013

kenapa :')

       
Assalamualaikum , hai ! lama tak update blog kecik ni , hehe (: .. ermm , pejam celik dah nak dekat hujung bulan 2 , betul tak ? perasaan pun dah bercampur baur dah , mcm kat gambar atas tu , hee .. maklum lah nanti bulan 3 kena ambil result ! huh , tak sangka masa berjalan dengan pantas , aku ni pula masi stay kat umah jak , KENAPA ? sebab parents aku tak nak aku kerja ..

mak kata : papa masi mampu belikan apa yang akak mau , jadi buat apa nak kerja ? 

hurm , nak tak nak , terpaksalah turuti kemahuan mereka , kan? kalau tak turuti , takut pula nanti jadi anak DERHAKA , owhh ya , aku dengar result SPM keluar tanggal 20 , biar betul , macam awal pula , haha *maka takut lahh tu . Seraaammmm =,=" , ok lah setakat ni jak yang mampu aku type , maklumlah nak tidur dah , akhir kata assalamualaikum ! hehe :D


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Aireyn Ashra ツ said...

a'ah kementerian pelajaran kata 20 mac . Fuhhh serammm ! samalah kite tunggu result .

Post a Comment

no harsh words please :)