Jan 23, 2013

pasrah ?


Assalamualaikum , hai korang ? hurm , aku nak cerita sikit ni , actually i feel so afraid when i was thinking about my result SPM , even thought the result not come out yet , huh ! belum lagi kalau dah keluar result , mesti tambah pening sebab fikirkan nak masuk IPT mana . PASRAH & TAWAKKAL , itu jak lah benda yang aku boleh buat sekarang , aku yakin semua paper aku dah memberikan jawapan yang terbaik , meskipun tak tahu jawapan itu betul atau salah =,=''

ya Allah tabahkan lah hati hamba mu ini agar dapat menerima segala takdir yang telah ditentukan olehMU 


Thankx For Reading :)

1 budak comel:

Harith Iskandar said...

alaaa spm tu mudah jer :p

Post a Comment

no harsh words please :)