Jan 11, 2013

Geng Boboiboy (:

        Hai semua , how are u all ?*cehh,speaking bha dia :P  wahh , nampak tak tajuk tuh , tak pelik ke ? haha . mehh , aku perkenalkan buddyz dalam genk ni (:

*haa , nampak tak yang baju merah tu ILA tapi di gelar 'ADUDU' , yang peace tu pula RAYNA , 'GOPAL' sai tuu .

*tu pula siapa ? hee , tudung coklat tuh TASYA yang mendapat gelaran 'YAYA' , budak yang lagi minum tu SRY c 'FANG' =D

owh yaa , mesti kamu terfikir apa pula gelaran yang aku dapat , aku ialah 'PROBE' , hehe , gelaran dalam genk boboiboy ni adalah mengikut watak-2 kami ber-lima . hee (:

*aku je yang syok sendiri , PEACE yoo ! xD

*malu-2 lagi nak bergambar , haha ! =P

cukup sampai sini sahaja perkenalan geng ni sama rakan blogger , okey lah nak out dulu , good bye ! :]



Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)