Dec 26, 2012

"Segmen : Aku dan Blog"

     Hai korang , whatsapp ! haha , how are u all ? Blog paly ni minta aku perkenalkan diri , haha ! First of all , just call me izah , lepasan SPM , stay kat tawau Sabah , aku seorang yang peramah , tak suke orang yang sombong & celedak ! wahahaha ! tu je lah sedikit tentang AKU . (:
     Alasan kenapa aku nak buat blog , sebab aku nak FAMOUS ! hahaha , just joking , i wanna share my story , my life , my personaliti & many more . :D Salah satu sebab juga kerana aku nak menambahkan rakan-rakan dalam kehidupan ku , itu je lah . ok , see you soon >,<


Thankx For Reading :)

7 budak comel:

Paly said...

tenkiu sudi join segmen simple ni :)

Nazmin Nazifa said...

follow u here from the same segmen :)

http://amorevolta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Iema Gurlz said...

hye...
dtg dr segmen yg same
done follow ^^
meh singgah sini -> http://www.iemagurlz.my/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

myu said...

Salam perkenalan :)
Myu singgah dari segmen yang sama ;)

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Myu Angle said...

Salam perkenalan :)
Singgah dari segmen yang sama ;)

http://myuangle.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

cik sweety said...

http://cikannesweetyncool.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

jenjalan sini :DD

Robiatul Adawwiyyah said...

dtg follow...follow blog sya boleh???

http://pesanancinta.blogspot.com/2012/12/segmen-aku-dan-blog.html

Post a Comment

no harsh words please :)