Dec 14, 2012

bosan menjadi lepasan SPM :'(

    Assalamualaikum semuanya , emm , korang sihat-sihat tak , kalau sihat alhamdulillah . hee . Sejak aku jadi budak lepasan SPM , hidup ku menjadi sengsara , bosan , blahblahblah... haha , tiada lah juga cuma tak tahu mau buat apa time cuti ni . Aku rindu genk kat sekolah & miss my beloved school #smk.konven st.ursula  . huh ! cuti ni , aku just plan nak belajar driving , hehe , susah juga rupanya ya dah lah kena mrh terus abah aku , huhu . aktiviti aku kat rumah ni cuma makan , tidur , nonton tv , duduk depan lappy ! haha , ini lah sebabnya cuti aku ni membosankan , arrgghhh !!!
    ok lah , aku nak out dah ni , nak nonton pula skrg , bubye & see u all next time . :)


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)