Nov 29, 2012

akhirnya dah MERDEKA !

       

 Assalamualaikum , semuanya sihat tak ? aku happy betul kerana akhirnya perjuangan SPM dah tamat sejak hari selasa lagi . Hehe , sekarang cuma tinggal keputusan je lah tahun depan . Sekarang ni cuma berpasrah & bertawakkal je lah kerana aku dah berusaha & menjawab soalan sehabis baik . 
        Btw , tadi baru hangout dengan "Genk Boboiboy" termasuk aku lah . Aku di kenali 'prObE' , hehe . takpa lah , yang penting mereka happy . Kenangan sekolah selama 5 tahun tak akan di lupakan , meskipun memori tersebut pahit atau manis . Last but not least , aku harap dapat result yang cemerlang yang di harapkan oleh kedua ibu bapa aku . aminnnn.... :)



Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)