Jun 23, 2012

Mood in Happy :D


          Assalamualaikum..xjawab dosa..hehehe,kalau jawab di sayang Allah..:)
Lama dah izah tak buka blog ne,rindu sangat2 nak post sesuatu..izah nak cerita pasal hari sekolah dulu,izah dapat no 3 dalam kelas..yeahh !! itu salah satu sebab mood izah tengah happy sampai2 tersenyum sendiri*hahaha,tak lah tersenyum macam orang gila lah ?
           Izah bersyukur sangat akhirnya keputusan dapat meningkat..lagi pula tinggal berapa bulan jak lagi SPM..seram sejuk badan izah kalau dengar pasal SPM..
           Ada sesuatu yang aku nak curhat kat blog ne,ada orang kan tak suka tau keputusan izah meningkat..ishh,jahat punya kawan..kalau kita nak berubah pun salah kah ? kan dah form 5,haruslah bertungkus lumus..betul tak ? tak pa lah izah tak nak cerita hal yang buruk2 kat sini,nanti menambahkan dosa pula..ok,setakat tu jak lah izah nak menulis..bye n salam :)



Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)