Mar 9, 2012

jatuh cinta ?


Assalamualaikum..:) izah kembali lagi dalam dunia blog..happy'y ne minggu cuti..:D
huhai,lepas abis exam jak tuh,aku terus memikirkan blog aku yang pinky minky gitu,cehh3 !
jatuh cinta ? btul karh tajuk tuh,bukan izah ne dah berpunya kerh ? mana dah berpunya,i'm already break wif that "unknown person"..
hurm,jatuh cinta kepada seseorang memang susah dinafikan..sebab godaan cinta ne bila2 jak boleh muncul kn ? izah falling in love with a person..but i cannot tell the person who is he ?
sebab dia pun belum tau feeling aku sama dia kan..malu lah kalau girl yang duluan cakap kan :(
tapi yang izah takut dia nanti dah berpunya,huhuhu..
buat sementara ini,izah just focus dengan pelajaran,cinta tuh kemudian baru di urus selepas abis SPM !
hahaha,tak kesabaran abis SPM pula..:D k lah tu jak izah nak curhat kat blog ne..bubye ! :P


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)