Feb 5, 2012

penatnya~


heyy ! Assalamualaikum ! lma xupdate blog kesygan aku ne..huh,penatnya izah jalan sehari..
jam10 bru blek umah..tdi petang jam3 pegi Fuji Park dekat jalan sin onn tawau tu..izah dengan family pegi sna makan2 ABC ! sesuai lah tu kan makan semasa panas terik gitu !
pastu pegi stadium bola keranjang lagi atas permintaan adek..hahaha..izah sebagai kakak just ikut jak la,sebab adek izah ne nak tgok singa2 ! lepas tu kami pegi ke dewan masyarakat tawau untuk tgok benda yang sma juga ! hahaha,izah pn duduk2 macam orang bodoh..:P
tpi lama kelamaan adek dah penat so blek la..tapi dya ada last permintaan sebelum pulang..
iaitu makan KFC ! hahaha ! gila c adek,terpaksala ikut lagi apa yang dya mahu..tu jak lah izah nak kongsikan,dah penat betul ne nak tidur..by the way,Salam Maulidur Rasul :D

Byebye,Salam..see you in next entry !




Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)