Feb 26, 2012

exam coming soon !

 

Assalamualaikum n salam sejahtera semua ! aku dah kembali ke dunia blog,hahaha.. tengok tak tajuk izah tuh ? tak lama ujian,n tak lama juga cuti ! yeaahhhh,hehe.. just cuti seminggu je pun.. erm -,-
xpa lah,asalkan dapat cuti.. kekeke ! izah harap ujian kali ne smua'y lulus.. amin :)
kesian juga blog izah nampak ne tak berubah,but izah sblum wat post ne sempat lah decorate n editing blog ne.. by the way,izah baru daftar churp-churp tuh ! hehehe.. boleh minta tolong click tak,tapi tak di paksa pun.. just nak minta tolong je.. tu jak lah yang izah nak cerita..
Doakan izah ya semoga exam berjalan dengan lancar n lulus . Amin ! 
papai n salam..:D


Thankx For Reading :)

0 budak comel:

Post a Comment

no harsh words please :)