Nov 27, 2015

Dinner #ForestryUMS

Assalamualaikum, fuhh banyaknya habuk dekat blog :p lama sangat dah tak update blog semenjak masuk uni.. maklumlah busy dengan assignment, lab dan lain-lain.. minggu lalu kos kitorang ada anjur dinner, tempat dekat shangrila resort tanjung aru kk.. jom layan gambar, malas nak potpet banyak-banyak ahakss :p padahal tak sabar nak upload gambar dinner tu hehe 
sorry quality gambar tak berapa cantik, haha.. lupa bawa camera bhaa.. terpaksa guna phone je lah -,- simple je kan dressing aku untuk malam tu, makeup done by my friend, baju tudung semua tu aku beli dekat tawau, kalau nak beli dekat 1B memang jangan haraplah, sebab harga mahal sangat, tak berbaloi untuk seorang student macam aku ni ahahahaa.. 
Haa, ni lah kawan yg makeup kan tuh, hehe.. dia ni kawan sejak form 6 lagi, then masuk uni satu kos pula tu, hmm memang berkepit 24 jam lah jawabnya, nasib lain kediaman haha.. 
wani, nasrun, perima.. wani si gadis periang, nasrun menang gelaran 'the duke of the night', si perima ni orang tawau, nmpak jak muka dia serius tapi gila-gila, hahahaa :p
hazrizal, elnard, amena, fifi.. belum ready bha kesian, haha sorry guys
actually banyak lagi gambar, tapi di kamera lain, tunggu part 2 k guys.. in shaa Allah ^_^






Thankx For Reading :)

Sep 17, 2015

UMS ♥

Assalamualaikum
Ehem.. lamanya aku tak update blog kesayangan ni, berhabuk dah hehe :p nampak tajuk tu macam sengaja pula menunjuk aku ni student ums hee, tapi sebenarnya memang punnn hahahaa.. dah masuk dua minggu lebih aku stay ums sini hmm, actually i miss my home *homesick :'( sabar je lah kan.. aku dapat tawaran ums sini sebab aku yang pilih lah hehe, jadi senang nak balik rumah, kalau naik bas dalam 8 jam lebih begitu lah, kalau flight sekejap jak lah tapi tambang agak mahal sikit hehe.. kos hy11 setakat ni ok lah, dan aku tak kisah apapun pandangan orang tentang kos aku ni, because this is my choice and i believe that Allah's plan is better than my dream.. one of my professor said we are "wood engineer" ahaks hopefully in shaa Allah..
sempat lagi pergi tanjung aru hehe ^,^ ok nak tidur dah, next time sambung cerita life aku sebagai budak hy11 ;) good night and assalamualaikum.. 




Thankx For Reading :)